CALÇOTADA IDEAL, LA

CALÇOTADA IDEAL, LA

SEGU, ALEX

19,90 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Editorial:
ROSA VENTS
Año de edición:
2023
Materia
Gastronomia - enologia (valencia)
ISBN:
978-84-19259-20-2
Páginas:
160
19,90 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a favoritos

L'Àlex Segú ens explica quin són els trucs imprescindibles per organitzar una calçotada d'èxit. Quin és el tipus de llenya més adient per coure els calçots? Sabeu com es netegen i tallen abans de posar-los al foc? O quin és el millor moment per preparar-ne la salsa? Aquestes i altres qüestions queden resoltes en aquest manual de cuina senzill però imprescindible. A més de trucs i consells, s'inclouen les receptes d'altres plats per acompanyar els calçots, com la carn a la brasa, l'escalivada o els cargols a la llauna. I per si us en sobren, també trobareu receptes amb aquesta «ceba d'or», com els bunyols amb calçots i gambes o el pollastre rostit amb salsa de calçots.

Artículos relacionados

  • RANXOS DE LA GESSA, ELS
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En stock

    18,90 €

  • PAELLA PEL MANEC, LA
    RUSCADELLA, CARME
    L?experiència d?una vida dedicada a la cuina, a l?abast de tothom.Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ...
    En stock

    24,95 €

  • BOSC A LA TAULA, EL
    Aquest llibre va dirigit a totes les persones que tinguin interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors, els recol lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i amenaces actuals. La situació d emergència climàti...
    En stock

    18,00 €

  • VINS VALENCIANS, ELS
    PONCE HERRERO, GABINO
    El vi, que forma part de la denominada «trilogia mediterrània» ?juntament amb el pa i l'oli d'oliva?, és molt més que un producte de consum: és un fet cultural que ha configurat els paisatges valencians, des de la costa fins als contraforts muntanyosos de l'interior. Els primers vestigis de producció i comerç de vi al nostre territori són del primer mil·lenni abans de Crist. De...
    En stock

    12,00 €

  • CUINA! O BARBARIE (LLIBRE+OBSEQUI)
    NICOLAU, MARIA
    En stock

    24,90 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARIS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En stock

    24,95 €