CUINA DE LA MEMORIA, LA

CUINA DE LA MEMORIA, LA

ALIMENTS I RECEPTES PER CUIDAR EL TEU CERVELL

PARÉ VIDAL, ANNA / NOGUE I PUIGVERT, PEP

19,90 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2023
Materia
Gastronomia - enologia (valencia)
ISBN:
978-84-1356-294-0
Páginas:
176
19,90 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

S'estima que 1 de cada 10 persones més grans de 65 anys pateix algun tipus de demència. El deteriorament cognitiu i la pèrdua de memòria són els primers signes que es manifesten, però els primers canvis al cervell tenen lloc molts anys abans. Per poder funcionar de manera òptima, el nostre cervell necessita determinats nutrients. Per això, l'alimentació és un dels principals factors de risc que podem canviar per mantenir sa el cervell i prevenir la pèrdua de memòria. A més, des de fa uns quants anys coneixem la relació entre el cervell i la microbiota intestinal. Descobreix quins són els NUTRIENTS NEUROSALUDABLES, els millors aliments per al cervell i com cuinar-los. En aquest llibre hi trobaràs també altres recomanacions per millorar la memòria, ja sigui per afavorir un envelliment cerebral saludable o per estudiar millor. * Aquest llibre de cuina i salut està estructurat en dues parts: una de més teòrica, escrita per Anna Paré, sobre la importància de l'alimentació per cuidar el cervell i com fer-ho, i una altra part més pràctica, amb receptes de Pep Nogué.

Artículos relacionados

  • RANXOS DE LA GESSA, ELS
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En stock

    18,90 €

  • PAELLA PEL MANEC, LA
    RUSCADELLA, CARME
    L?experiència d?una vida dedicada a la cuina, a l?abast de tothom.Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ...
    En stock

    24,95 €

  • BOSC A LA TAULA, EL
    Aquest llibre va dirigit a totes les persones que tinguin interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors, els recol lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i amenaces actuals. La situació d emergència climàti...
    En stock

    18,00 €

  • VINS VALENCIANS, ELS
    PONCE HERRERO, GABINO
    El vi, que forma part de la denominada «trilogia mediterrània» ?juntament amb el pa i l'oli d'oliva?, és molt més que un producte de consum: és un fet cultural que ha configurat els paisatges valencians, des de la costa fins als contraforts muntanyosos de l'interior. Els primers vestigis de producció i comerç de vi al nostre territori són del primer mil·lenni abans de Crist. De...
    En stock

    12,00 €

  • CUINA! O BARBARIE (LLIBRE+OBSEQUI)
    NICOLAU, MARIA
    En stock

    24,90 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARIS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En stock

    24,95 €