CUINA FLEXI

CUINA FLEXI

MENÚS FLEXITARIANS PER A 21 DIES

MARTIN SKILTON, ADAM

18,50 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2017
Materia
Gastronomia - enologia (valencia)
ISBN:
978-84-9034-569-6
Páginas:
144
18,50 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies.
Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal.

Artículos relacionados

  • RANXOS DE LA GESSA, ELS
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En stock

    18,90 €

  • PAELLA PEL MANEC, LA
    RUSCADELLA, CARME
    L?experiència d?una vida dedicada a la cuina, a l?abast de tothom.Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ...
    En stock

    24,95 €

  • BOSC A LA TAULA, EL
    Aquest llibre va dirigit a totes les persones que tinguin interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors, els recol lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i amenaces actuals. La situació d emergència climàti...
    En stock

    18,00 €

  • VINS VALENCIANS, ELS
    PONCE HERRERO, GABINO
    El vi, que forma part de la denominada «trilogia mediterrània» ?juntament amb el pa i l'oli d'oliva?, és molt més que un producte de consum: és un fet cultural que ha configurat els paisatges valencians, des de la costa fins als contraforts muntanyosos de l'interior. Els primers vestigis de producció i comerç de vi al nostre territori són del primer mil·lenni abans de Crist. De...
    En stock

    12,00 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARIS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En stock

    24,95 €

  • CUINA! O BARBARIE (LLIBRE+OBSEQUI)
    NICOLAU, MARIA
    En stock

    24,90 €

Otros libros del autor

  • DEPORTISTA Y VEGETARIANO
    MARTIN SKILTON, ADAM
    Cada vez son más las personas que optan por una dieta sin carne, por su salud y por la salud del planeta. Muchas de ellas, además, practican deporte de manera regular. Sin embargo, la información nutricional para los deportistas vegetarianos y veganos sigue siendo escasa, poco rigurosa y repleta de mitos. ¿Te preocupa no ingerir suficiente proteína para alcanzar tus objetivos c...
    Disponible en 1 semana

    18,00 €

  • NADADOR DE AGUAS ABIERTAS, EL ( EL SECRETO DE LA FELICIDAD ESTA EN ESTA BRAZADA )
    MARTIN SKILTON, ADAM
    Nilo es un actor mediocre al que ya no le dan trabajo. Su mujer lo ha dejado y él entra en una espiral de pensamientos autodestructivos. Gracias a Walrus, un nadador experto que oculta un trauma familiar, Nilo aprenderá a nadar a los cuarenta y ocho años, y en el camino también recibirá la lección más importante de su vida. Cuando nos parece que está todo perdido, tenemos que ...
    Disponible en 1 semana

    14,50 €

  • COCINA FLEXI
    MARTIN SKILTON, ADAM
    Adam Martín, periodista especialista en nutrición, nos habla del flexitarianismo, un estilo de vida que nos proporciona todas las ventajas de una dieta vegetariana, pero sin tener que eliminar totalmente el consumo de carne, pescado u otros tipos de proteína animal. Además de conocer sus beneficios, encontraréis 80 recetas deliciosas y un menú completo con desayunos, comidas y ...
    Disponible en 1 semana

    18,50 €