BENET, OLIVER
Les cuines dels restaurant no són precisament una bassa doli. LOliver Benet va aprendre aviat que són plenes de gent neuròtica, carregada de manies, de vicis, de problemes sentimentals, econòmics... . Molts d'ells amb un amor a la cuina tan irracional com el seu. I és que rere la porta duna cuina sembla que és més important ser violent que saber fer un bon chateaubriand. Des de la veritat de lexperiència, divertit, natural, desvergonyit i destraler, lautor ens explica receptes, fa maridatges de vins, caves, música, restaurants, sexe, tendresa... per conèixer a fons tots els secrets dun ofici on xefs, cuiners, aprenents i cambrers fan malabarismes per servir els millors plats, encara que shi deixin la pell. Un retrat memorable de la part més amagada d'un dels oficis de moda. Els cuiners, ens hem convertit en icones sexuals, intel·lectuals, rock-stars i mites, a lalçada de Messi. Seguint les seves vicissituds ens farem un tip de riure i, sobretot, aprendrem tot el que es viu rere els fogons.