HISTÒRIES DE CUINA. PLATS I RELATS

HISTÒRIES DE CUINA. PLATS I RELATS

GOMEZ, OSCAR / REY, LLUIS

20,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
ONADA EDICIONS
Año de edición:
2018
Materia
Gastronomia - enologia (valencia)
ISBN:
978-84-17638-02-3
Páginas:
96
Colección:
LA TECA
20,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

Dotze ingredients i estris de la cuina universal (la sal, el sucre, l’arròs, la patata,
la pasta, el blat, la cullera, la nevera…) serveixen als autors per exposar de
forma senzilla i amena que la cuina és un contínuum en la història humana.
El que ara cuinem (i mengem) és el resultat d’una evolució cultural teixida
al llarg de segles que uneix a tots els pobles. Cada ingredient ha viatjat per la
història del món fins a arribar a les cassoles actuals.
Ho fan en dotze relats, acompanyats cadascun d’ells amb receptes de la
nostra tradició culinària més popular. Totes fàcils de fer a casa sense necessitat
d’estris complicats de trobar ni d’ingredients exòtics poc habituals. Plats que
fa molts anys que formen part de la nostra cuina més saborosa i casolana: bunyols,
dolços, sopes, arrossos, guisats… Encara que sovint no hi pensem, cada
dia ens mengem la història a cullerades.

Artículos relacionados

  • RANXOS DE LA GESSA, ELS
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En stock

    18,90 €

  • PAELLA PEL MANEC, LA
    RUSCADELLA, CARME
    L?experiència d?una vida dedicada a la cuina, a l?abast de tothom.Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ...
    En stock

    24,95 €

  • BOSC A LA TAULA, EL
    Aquest llibre va dirigit a totes les persones que tinguin interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors, els recol lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i amenaces actuals. La situació d emergència climàti...
    En stock

    18,00 €

  • VINS VALENCIANS, ELS
    PONCE HERRERO, GABINO
    El vi, que forma part de la denominada «trilogia mediterrània» ?juntament amb el pa i l'oli d'oliva?, és molt més que un producte de consum: és un fet cultural que ha configurat els paisatges valencians, des de la costa fins als contraforts muntanyosos de l'interior. Els primers vestigis de producció i comerç de vi al nostre territori són del primer mil·lenni abans de Crist. De...
    En stock

    12,00 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARIS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En stock

    24,95 €

  • CUINA! O BARBARIE (LLIBRE+OBSEQUI)
    NICOLAU, MARIA
    En stock

    24,90 €