OBJETOS CELESTES PARA PRISMÁTICOS

OBJETOS CELESTES PARA PRISMÁTICOS

BOSCH BAILACH, JOSÉ

15,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
UNIVERSITAT DE VALENCIA
Año de edición:
2019
Materia
Gastronomia
ISBN:
978-84-9134-449-0
Páginas:
274
15,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

En esta guía, concebida y organizada para acompañarnos en la aventura de descubrir el cielo, los objetos celestes aparecen agrupados por constelaciones, y estas, a su vez, por la época del año en la que son visibles. En cada constelación se sitúan y describen los objetos de mayor interés y belleza, con comentarios muy útiles para saber identificarlos y apreciar sus características más notables. Además de los llamados objetos de cielo profundo -cúmulos, nebulosas y galaxias-, la guía también nos presenta las estrellas dobles que pueden ser separadas con prismáticos y una selección de estrellas variables de carbono. La información acerca de las referencias históricas y mitológicas de cada constelación que se incluye en estas páginas supone un conocimiento cultural que complementa la pura contemplación de los astros. Al final del volumen se abordan otros aspectos de interés científico y se ofrecen numerosas tablas con datos de utilidad para las observaciones.

Artículos relacionados

  • ALITER DULCIA PASTELES CON HISTORIA
    PEREZ, ISABEL
    No disponible

    21,95 €

  • LA CUINA MARROQUINA
    CAIMEL VALLS, GEORGINA
    Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. ...
    Disponible en 1 semana

    17,50 €

  • LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA
    FUNDACIO ALICIA
    La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on esproposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i laseua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, ambcol·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les flequesi les esc...
    Disponible en 1 semana

    20,00 €

  • CUINA FELIÇ
    GARCIA, ANNA / ANNA GARCIA SOTERAS
    El bon temps i la perspectiva de les vacances d’estiu ens motiven a cuidar-nos més que la resta de l’any. Tenim més estones per a nosaltres, per pensar, sentir i relaxar-nos... i també per adquirir nous costums de vida saludable que milloraran el nostre dia a dia.Sucs verds, receptes de plats senzills però saborosos, menjars més sans i fàcils d’elaborar. Una dieta sana que ens ...
    Disponible en 1 semana

    17,90 €

  • CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
    JOAN ROCA / SALVADOR BRUGUÉS
    "Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precis...
    Disponible en 1 semana

    24,95 €

  • CUINA SANA PER GAUDIR. ISASAWEIS
    LLANO, ISABEL
    Isabel Llano, autora del blog www.isasaweis.com i del llibre d?èxit La cocina de isasaweis, ens presenta ara les seves receptes més sanes.En aquest llibre reuneix més de 100 propostes saludables i equilibrades que ens demostren que es pot menjar sa, cuidar-se i gaudir fent-ho. Esmorzars energètics per començar el dia amb bon peu. Piscolabis i snacks saludables per picar entre h...
    Disponible en 1 semana

    15,95 €