LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

FUNDACIO ALICIA

20,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
ONADA EDICIONS
Año de edición:
2016
Materia
Gastronomia
ISBN:
978-84-16505-59-3
Páginas:
72
Colección:
LA TECA
20,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es
proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,
de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i la
seua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb
col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques
i les escoles de cuina. Un treball d?autèntica excel·lència que despertarà la
curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.
El lector hi trobarà un conjunt de receptes de base que ens proporciona
la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com
un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També
s?hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes
tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el
compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.
La introducció del llibre l?ha feta el prestigiós periodista, gastrònom i
professor d?enogastronomia de l?Escola Universitària de Turisme i Direcció
Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega.

Artículos relacionados

  • OBJETOS CELESTES PARA PRISMÁTICOS
    BOSCH BAILACH, JOSÉ
    En esta guía, concebida y organizada para acompañarnos en la aventura de descubrir el cielo, los objetos celestes aparecen agrupados por constelaciones, y estas, a su vez, por la época del año en la que son visibles. En cada constelación se sitúan y describen los objetos de mayor interés y belleza, con comentarios muy útiles para saber identificarlos y apreciar sus característi...
    Disponible en 1 semana

    15,00 €

  • ALITER DULCIA PASTELES CON HISTORIA
    PEREZ, ISABEL
    No disponible

    21,95 €

  • LA CUINA MARROQUINA
    CAIMEL VALLS, GEORGINA
    Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. ...
    Disponible en 1 semana

    17,50 €

  • CUINA FELIÇ
    GARCIA, ANNA / ANNA GARCIA SOTERAS
    El bon temps i la perspectiva de les vacances d’estiu ens motiven a cuidar-nos més que la resta de l’any. Tenim més estones per a nosaltres, per pensar, sentir i relaxar-nos... i també per adquirir nous costums de vida saludable que milloraran el nostre dia a dia.Sucs verds, receptes de plats senzills però saborosos, menjars més sans i fàcils d’elaborar. Una dieta sana que ens ...
    Disponible en 1 semana

    17,90 €

  • CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
    JOAN ROCA / SALVADOR BRUGUÉS
    "Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precis...
    Disponible en 1 semana

    24,95 €

  • CUINA SANA PER GAUDIR. ISASAWEIS
    LLANO, ISABEL
    Isabel Llano, autora del blog www.isasaweis.com i del llibre d?èxit La cocina de isasaweis, ens presenta ara les seves receptes més sanes.En aquest llibre reuneix més de 100 propostes saludables i equilibrades que ens demostren que es pot menjar sa, cuidar-se i gaudir fent-ho. Esmorzars energètics per començar el dia amb bon peu. Piscolabis i snacks saludables per picar entre h...
    Disponible en 1 semana

    15,95 €

Otros libros del autor

  • SOPAS
    FUNDACIO ALICIA
    Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectaculares, este libro nos muestra cómo las sopas pueden transformar nuestra cocina y nuestra salud. De la mano de la prestigiosa Fundación Alícia, todo un referente en el ámbito gastronómico y nutricional, aprenderemos a preparar sopas de todo tipo a partir de caldos bá...
    Disponible en 10 días

    29,00 €

  • SOPES
    FUNDACIO ALICIA
    Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectaculares, este libro nos muestra cómo las sopas pueden transformar nuestra cocina y nuestra salud. De la mano de la prestigiosa Fundación Alícia, todo un referente en el ámbito gastronómico y nutricional, aprenderemos a preparar sopas de todo tipo a partir de caldos bá...
    Disponible en 10 días

    29,00 €

  • COCINA DEL JABALI, LA ( GUIA PRACTICA Y RECETARIO )
    FUNDACIO ALICIA
    Disponible en 1 semana

    14,85 €