LO QUE EINSTEIN LE CONTO A SU COCINERO

LO QUE EINSTEIN LE CONTO A SU COCINERO

WOLKE, ROBERT L.

21,90 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
MA NON TROPPO
Año de edición:
2003
Materia
Gastronomia
ISBN:
978-84-96222-00-7
Páginas:
268
21,90 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

Artículos relacionados

  • GRAN LIBRO DE COCINA DE ALAIN DUCASSE
    DUCASSE, ALAIN / PIEGE, JEAN-FRANÇOIS
    El Gran Libro de Cocina de Alain Ducasse representa el sincero deseo de uno de los chefs más importantes del mundo de compartir su saber hacer y su entusiasmo con los profesionales y amantes de la cocina. Con la ayuda de sus principales colaboradores, en él se recopilan los platos que han hecho de Ducasse el único cocinero con tres estrellas Michelin en sus tres grandes restaur...
    En stock

    150,00 €

  • OBJETOS CELESTES PARA PRISMÁTICOS
    BOSCH BAILACH, JOSÉ
    En esta guía, concebida y organizada para acompañarnos en la aventura de descubrir el cielo, los objetos celestes aparecen agrupados por constelaciones, y estas, a su vez, por la época del año en la que son visibles. En cada constelación se sitúan y describen los objetos de mayor interés y belleza, con comentarios muy útiles para saber identificarlos y apreciar sus característi...
    Disponible en 1 semana

    15,00 €

  • ALITER DULCIA PASTELES CON HISTORIA
    PEREZ, ISABEL
    No disponible

    21,95 €

  • LA CUINA MARROQUINA
    CAIMEL VALLS, GEORGINA
    Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. ...
    Disponible en 1 semana

    17,50 €

  • LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA
    FUNDACIO ALICIA
    La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on esproposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i laseua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, ambcol·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les flequesi les esc...
    Disponible en 1 semana

    20,00 €

  • CUINA FELIÇ
    GARCIA, ANNA / ANNA GARCIA SOTERAS
    El bon temps i la perspectiva de les vacances d’estiu ens motiven a cuidar-nos més que la resta de l’any. Tenim més estones per a nosaltres, per pensar, sentir i relaxar-nos... i també per adquirir nous costums de vida saludable que milloraran el nostre dia a dia.Sucs verds, receptes de plats senzills però saborosos, menjars més sans i fàcils d’elaborar. Una dieta sana que ens ...
    Disponible en 1 semana

    17,90 €

Otros libros del autor